200 gr de mantega
320 gr de farina
una mica de sal
100 gr de sucre glass
2 cullerades de sucre avainillat
2 rovells de ou.
Preparacio
El primer es tallar la mantega a daus
i deixar-la a temperatura ambient
Quan estigui toveta la pasem a un bol am farina tamisada
( no la feu tota, si necessitem mès la afegim despres) 2pessics de sal.
la barreguem amb la má fins que quedi totalmemt lligada.
Afegim els rovells ,el sucre glass i el sucre Avainillat.
El amassem amb les mams fins aconseeguir una massa compacta,
fem una bola la emboliquem en paper film i la fiquem a la nevera,
almenys una hora.
la estirem amb el rodillo ens ha de quedar mes omenys de mig centimetre.
Amb els talla-pastes anem fent al guts de cadas-cu.
folrem la safata del forn amb paper vegetal.
I les anem co-locant no molt juntes pequé al forn S' eixamplen.
Mentrestant, anem preparan els ingredients per adornar.
Espero que uns agradin..Bon Profit.
para decorar les galetes fondant de sucre dr. oetker
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada