La Candida

La Candida

dissabte, 11 d’abril del 2015

PATATES RELLENES AMB OU I CANSALADE


ingredients

 
4 patates Grans rostides
100 g .cansalada a rodanxes     
100 g.de parmesà formatge
50 g. de mantega
4 cullerades de llet
2 ous sal pebre negre recent mòlt
Unes ratlladures de nou moscada.

preparacio

 
Calenta el forn a 200
renti les patates i punchelas Per Tots Costats amb forquilla
Rostides   al forn 1 hora
picar la cansalada a tires fines,
 i dorelas amb una paella

.Escorre el Greix,
Ratlleu el formatge finament
Tregui les patates del forn talleles Per La Meitat
Al llarg, tregui la polpa amb una cullereta.
Piqui la polpa amb la mantega l' llet els rovells de ou
Incorpori la cansalada, formatge, julivert la nou moscada
  sal i pebre a gust seu.
Bata les clares d'ou a punt de neu,
I Berreja amb El pure d' patate,
Ompli les patates amb aquesta Barreja,
poseu de l'una font re frctaria   hornalas UNS 15 minuts
Que Fins pugi el farcit i quedi dauradet..

bon profit

2 comentaris:

  1. Quina bona pinta! Un día provaré de fer-les. Ja t'ho contaré ...

    ResponElimina
  2. Les "patates de la Cándida" són molt bones. Proveu-les!
    Ens han agradat a tots.
    Anabel

    ResponElimina