La Candida
dissabte, 11 d’abril del 2015
PATATES RELLENES AMB OU I CANSALADE
ingredients
4 patates Grans rostides
100 g .cansalada a rodanxes
100 g.de parmesà formatge
50 g. de mantega
4 cullerades de llet
2 ous sal pebre negre recent mòlt
Unes ratlladures de nou moscada.
preparacio
Calenta el forn a 200
renti les patates i punchelas Per Tots Costats amb forquilla
Rostides al forn 1 hora
picar la cansalada a tires fines,
i dorelas amb una paella
.Escorre el Greix,
Ratlleu el formatge finament
Tregui les patates del forn talleles Per La Meitat
Al llarg, tregui la polpa amb una cullereta.
Piqui la polpa amb la mantega l' llet els rovells de ou
Incorpori la cansalada, formatge, julivert la nou moscada
sal i pebre a gust seu.
Bata les clares d'ou a punt de neu,
I Berreja amb El pure d' patate,
Ompli les patates amb aquesta Barreja,
poseu de l'una font re frctaria hornalas UNS 15 minuts
Que Fins pugi el farcit i quedi dauradet..
bon profit
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Quina bona pinta! Un día provaré de fer-les. Ja t'ho contaré ...
ResponEliminaLes "patates de la Cándida" són molt bones. Proveu-les!
ResponEliminaEns han agradat a tots.
Anabel