La Candida

La Candida

dissabte, 30 d’abril del 2016

Cassoleta Variada de porc amb carxofes i pésols

Segon plat cassoleta variada de porc
ingredients
per 4 racions

400 grams de secret de porc tallat a tacs regulars
400 grams de presa de porc tallada a tacs regulars
400 de carn magra de porc tallada a tacs regulars
500 grams de carxofes congelades
300 grams de pèsols congelats
Una ceba picolada
Una fulla de llorer
Tres alls xafats
Tres cullerots de sofregit de tomàquet
sal
Pebre negre en pols
Aigua
Un Ramet de julivert
Un got de vi ranci
Oli d'oliva

  Elaboració

Primerament en un Cassó amb aigua, sal i 1 brot de julivert, coem els carxofes i a els pèsols, Fins que estan a l ' "dent" 1 cop cuits ho escorrem i reservem juntament amb 1 mica de l'brou Colat.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb 1 raig d'oli d'oliva, sofregim a els tacs de porc salpebrats Fins que estan una mica daurats.
Tot seguit afegim: la ceba picada i, els alls xafats, la fulla de llorer i el sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim el vi ranci i Deixem que redueixi.
A continuació, cobrim la carn amb el brou de coure els verdures, fiquem el foc baix i Deixem que cogui tot plegat Fins que la carn estgui cuita.
Seguidament, corregim de sal, afegim els carxofes i a els pèsols i Deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem Treure-ho a taula..
 
BON PROFIT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada