La Candida

La Candida

dissabte, 27 de maig del 2017

Primer plat Macarrons Amb Verdura Segon Plat Llobarro al Pebre Verd


Macarrons amb verdura

Ingredients

350 g de macarrons
1 ceba 250 g de xampinyos
4 tomàquets 2 làmines de formatge
oli d'oliva sal unes fulletes d'alfàbrega.

PREPARACION

 Renta els xanpinyosns  tallats a trossos pela la ceba picala molt fina ratlla els tomàquets
Preescalfa el forn 200 grdos en una font amb un rajolí de oli hornealos 10 minuts agrega els xampinyons i continua la cocció 10 meu mes
Mescla els macarrons amb les verdures reparteix el formatge i la alfàbrega per sobre dels macarrons gratinalos uns 5 minuts

Llobarro amb salsa

ingredients

4 filets de llobarro
1 ceba
4 dl de nata liquida
2 dl de brou de peix o una pastilla
oli sal i pebre verd

preparació

Renta el llobarro i sasonala
pica la ceba i sobriala
prepari la salsa
Afegeix els grans de pebre reoga uns 2 minus
aboca el brou de peix calent i deixeu-ho coure fins
que redusca a la meitat
Añede el llobarro i deixa coure 10 minus a foc lent.
Repartiu amb la salsa en 4 plats i serveix de seguida  BON PROFIT.




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada