La Candida

La Candida

diumenge, 21 d’octubre del 2018

Mongetes verdes amb pernil iou dur

mongetes verdes amb pernil i ou dur Avui per dinar  Segon plat estofat de corde

ingredients

500 gr de mongetes verdes 4 talls de pernil dolç
3 patates 3 ous 1 ceba 1 gra d'all,
1cucheradita de pebre dolç sal i oli

preparació

tallar les mongetes a trossos,
cou en aigua amb sal Escorre i refreda,
pela les patates talla-les a daus i fregeix-los,
deixa escórrer l'oli cou els ous 10 mn
pela la ceba talla-les a tires i sofrialas en una paella,
afegeix l'all picat i les mongetes s'empolvora amb pimemton,
reoga tot junt un parell de mn.
in orpora les patates aparta la paella del foc
afegeix el pernil tallat a tires,
Reparteix les mongetes en plats i s'empolvora amb ou picat.

Segon Plat Xai Estofat

ingredients

1kl de xai trssejat 1 ceba 2 grns d´all 2 patates 2 safranories,
1 tomaquet 2 patates 1 cope de vi blanc 1 vas de brou ,
1 brot de farigola 1 branca de julivert farine sal i oli.                                  .

preparació

pela els alls la ceba el tomàquet tallar-los en trossos petits,
Salpebra els trossos de xai i daura'ls en una cassola,
amb oli donant-la volta,
Retira lacarne de la cassola i r eservala afegeix la ceba i els alls,
Sofregeix a foc lent incorpora el tomàquet el julivert picat,
rehogalos durant 10 -15 mn i escampar per sobre 1,
culleradeta de farina tuestala uns segons r.
Afegeix a la cassola el vi i deixa que redueixi una mica,
incorpora els trossos de xai safranories  i les patates,
en trossos aboca el brou salpebra i a foc lent uns 60 mn.
fins que la carn estige ben tendre    BON PROFIT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada