La Candida
dimarts, 28 de juny del 2011
conill amb tofona i herbes
Conill amb tòfona i herbes
aromàtiques
Ingredients per a 4 persones:
• 1 conill
• Sal i pebre
• ½ vas d’oli d’oliva
• 1 cabeça d’alls
• 1 ceba
• 1 tomàquet
• ½ vas de conyac trufat
• ½ vas de vi negre
• 1 rama de timó i de romaní
• Tòfona negra ratllada (tuber
melanosporum)
• 12 ametlles torrades
• 12 avellanes torrades
• 1 gra d’all
Elaboració:
Trossegeu el conill i salpebreu-lo. Tot seguit col·loqueu-lo
en una cassola juntament amb la ceba, la cabeça d’alls, les
rametes de timó i el romaní (ho haureu de lligar per tal que
no ho perdeu).
Tot seguit afegiu- hi ½ vas d’oli d’oliva.
Fregiu-ho durant mitja hora fins que quedi ben rosset (si
veieu que li costa agafar color l’haureu de destapar una
estona). Una vegada ros afegiu-hi ½ vas de conyac trufat,
½ vas de vi negre, el tomàquet sencer i ratlleu-hi un trosset
de tòfona.
Deixeu-ho coure tapat i a foc lent durant mitja hora més.
Una vegada passada mitja hora feu la picada d’ametlles,
avellanes i el gra d’all i afegiu-la a la cassola, remeneu-ho i
deixeu-ho coure durant uns 10 minuts més, a foc lent. Ja el
teniu llest per servir. Candida.........
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Candida aquest conillet fa molt bona pinta, gràcies per compartir la recepta.
ResponEliminaFelicitats!!
Gràcies Candida, per ensenyarnos a cuinar un conill diferent.
ResponEliminaquin conill mes bo. nomes de llegir la recepta ja sèm fa saliva. provarè de fer l'ho .gracies
ResponEliminaAquest conill pot ser molt bo però a mi ja m'agradaria , però als demés no els fa "panyoque"
ResponElimina