La Candida

La Candida

dimarts, 28 de juny del 2011

conill amb tofona i herbes


Conill amb tòfona i herbes
aromàtiques
Ingredients per a 4 persones:
• 1 conill
• Sal i pebre
• ½ vas d’oli d’oliva
• 1 cabeça d’alls
• 1 ceba
• 1 tomàquet
• ½ vas de conyac trufat
• ½ vas de vi negre
• 1 rama de timó i de romaní
• Tòfona negra ratllada (tuber
melanosporum)
• 12 ametlles torrades
• 12 avellanes torrades
• 1 gra d’all
Elaboració:
Trossegeu el conill i salpebreu-lo. Tot seguit col·loqueu-lo
en una cassola juntament amb la ceba, la cabeça d’alls, les
rametes de timó i el romaní (ho haureu de lligar per tal que
no ho perdeu).
Tot seguit afegiu- hi ½ vas d’oli d’oliva.
Fregiu-ho durant mitja hora fins que quedi ben rosset (si
veieu que li costa agafar color l’haureu de destapar una
estona). Una vegada ros afegiu-hi ½ vas de conyac trufat,
½ vas de vi negre, el tomàquet sencer i ratlleu-hi un trosset
de tòfona.
Deixeu-ho coure tapat i a foc lent durant mitja hora més.
Una vegada passada mitja hora feu la picada d’ametlles,
avellanes i el gra d’all i afegiu-la a la cassola, remeneu-ho i
deixeu-ho coure durant uns 10 minuts més, a foc lent. Ja el
teniu llest per servir.     Candida.........

4 comentaris:

  1. Candida aquest conillet fa molt bona pinta, gràcies per compartir la recepta.
    Felicitats!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Candida, per ensenyarnos a cuinar un conill diferent.

    ResponElimina
  3. quin conill mes bo. nomes de llegir la recepta ja sèm fa saliva. provarè de fer l'ho .gracies

    ResponElimina
  4. Aquest conill pot ser molt bo però a mi ja m'agradaria , però als demés no els fa "panyoque"

    ResponElimina