Faves a la catalana | |
Ingredients: - 1 k faves - 2 cebes tendres - 100 g cansalada - 150 g butifarra negra - 5 fulles de menta - Brandy - Sal i pebre negre - Pebre vermel - 2 dents d'all - Aigua - Oli | Preparació: Fregir dues cedes tendres grans tallades ben petites en mig got d'oli, amb sal i pebre negre. Quan estiguin fregides, afegir dues dents d'all i 100 grams de cansalada tallada a daus petits. Quan la cansalada estigui feta afegir un raig de brandy. Quan el brandy s'hagi evaporat, afegir una culleradeta de pebre vermell y 1 quilo de faves. Remenar. Afegir un got d'aigua i tapar. Als deu minuts, afegir 150 grams de butifarra negra tallada a daus petits. Tapar. Remenar de quan en quan. Quan estigui a punt d'apagar el foc, afegir cinc fulles de menta tallades ben petites. |
Autor de la recepta Càndida |
La Candida
dijous, 2 de juny del 2011
Faves a la Catalana
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Ja fa tems et vaig nomenar CUINERA MAJOR DEL
ResponEliminaTELECENTRE.
Despres de veure aquesta cassola de faves.
El jurat i per unanimitat:
Et premia amb UNA ESTRELLA MICHELIN
FELICITATS
candida ,aquestes fabes deuen de ser molt bones
ResponEliminaal meu josep Mª sen llepari els dist¡¡¡
Aquest cap de setmana penso fer les favetes de la Candida... enhorabona Candida
ResponEliminaLes faves fan mol bona pinta encare ,que no tots les fem de la mateixa manera
ResponEliminaCandida podries fe una escole de cuina magradan mol
ResponEliminaLas habas a la catalana son las que mas me gustan Candida no se escribir pero lo se leer
ResponElimina