La Candida

La Candida

dimecres, 22 d’agost del 2012

AMANIDA de LlANGOSTINS AMB ROMESCO

Ingredients per a 4 persones: • 24 cues de llagostins • unes fulles de roure • 1 escarola • 150 g de mongetes tendres tallades a la juliana • 100 g de favetes macerades • 150 g de siurenys • 50 g de pinyons garapinyats • 100 g de romesco • all i julivert • 1 raget de vinagre de Mòdena • oli d’oliva extra verge Per a la vinagreta: • 1 cullerada d’oli • 1 culleradeta de vinagre • sal • pebre Preparació: En una paella al foc, poseu-hi oli i salteu els siurenys amb all i julivert, i reserveu-los. Feu una vinagreta amb l’oli, el vinagre, la sal i el pebre, i amaniu les mongetes i l’escarola. En un plat dibuixeu unes línies de romesco. Al mig, col·loqueu-hi un motlle rodó i aboqueu-hi les mongetes amanides i els siurenys saltats calents. A cada costat, poseu-hi unes fulles de roure. Entre les fulles de roure i el motlle col·loqueu-hi l’escarola amanida, i a sobre les favetes i els pinyons. Finalment, talleu les cues dels llagostins al llarg per la meitat per treure’n el cordó de sorra. Fregiu-les i salteu-les en una paella amb un raig d’oli. Poseu-ne tres per banda al costat del motlle. Acabeu-ho amb un raget de vinagre de Mòdena. espero que uns agradi bon profit . CANDIDA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada