La Candida
dimecres, 22 d’agost del 2012
AMANIDA de LlANGOSTINS AMB ROMESCO
Ingredients per a 4 persones:
• 24 cues de llagostins
• unes fulles de roure
• 1 escarola
• 150 g de mongetes tendres tallades a la juliana
• 100 g de favetes macerades
• 150 g de siurenys
• 50 g de pinyons garapinyats
• 100 g de romesco
• all i julivert
• 1 raget de vinagre de Mòdena
• oli d’oliva extra verge
Per a la vinagreta:
• 1 cullerada d’oli
• 1 culleradeta de vinagre
• sal
• pebre
Preparació:
En una paella al foc, poseu-hi oli i salteu els siurenys amb all i julivert, i reserveu-los. Feu una vinagreta amb l’oli, el vinagre, la sal i el pebre, i amaniu les mongetes i l’escarola. En un plat dibuixeu unes línies de romesco. Al mig, col·loqueu-hi un motlle rodó i aboqueu-hi les mongetes amanides i els siurenys saltats calents. A cada costat, poseu-hi unes fulles de roure. Entre les fulles de roure i el motlle col·loqueu-hi l’escarola amanida, i a sobre les favetes i els pinyons. Finalment, talleu les cues dels llagostins al llarg per la meitat per treure’n el cordó de sorra. Fregiu-les i salteu-les en una paella amb un raig d’oli. Poseu-ne tres per banda al costat del motlle. Acabeu-ho amb un raget de vinagre de Mòdena. espero que uns agradi bon profit . CANDIDA.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada