La Candida

La Candida

diumenge, 16 de desembre del 2012

rap amb cloises





INGREDIENTS

Per 4 persones
8 talls de rap
12 cloïsse
2 ous
1 ceba
½ gotet de vi blanc
farina, oli, sal, juliverd



PREPARACIÓ

Primer posem a bullir els ous. Perquè siguin durs calen 12 minuts d’ebullició.
Piquem la ceba ben petita.
Enfarinem i fregim el rap en una mica d’oli. Només una mica; si el coem massa ens encongirà molt.
Quan el rap és cuit, el retirem a un plat i en el mateix oli hi sofregim la ceba a foc no gaire fort fins 
que és transparent.
Afegim una culleradeta de farina i ho remenem fins que està ben incorporada.
El vi blanc i que redueixi.
Hi afegim les cloïsses i un gotet d’aigua.
Quan veiem que les cloïsses són obertes hi tornem a posar el rap fregit , els ous durs tallats pel mig i
una mica de juliverd tallat petit.
Que cogui tot junt 4 o 5 minuts, no més perquè el rap no s’ens encongeixi.








CÁNDIDA        Bon Profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada