La Candida

La Candida

diumenge, 10 de març del 2013

BACALLA DAURAT

INGREDIENTS

bacallà sec, 500 grams

ceba gran, 1 unitat

oli d'oliva, al gust

patata, 500 grams

ou, 6 unitats

sal, al gust



ELABORACIÓ
Posar el bacallà en remull amb aigua freda durant 48 hores, canviant aquesta 3 vegades. Escórrer, rebutjar la pell i les espines i esmicolar. Peleu les patates, tallar-les a bastonets fins i salar lleugerament.

Escalfar abundant oli en una paella i ofegar la ceba tallada en juliana. Quan estigui transparent, treure escorreguda i reservar. En el mateix oli, fregir les patates fins que comencin a daurar-se i estiguin cruixents.

Treure de la paella l'oli deixant unes 2 o 3 cullerades. Incorporar el bacallà, les patates i la ceba i donar unes voltes. Batre els ous en un bol i abocar a la paella. Regirar tot amb cura fins quallar lleugerament. Servir immediatament, procurant que els ous no es quallin mas  ..  tambe el bacalla pot ser congelat  yo el faix congelat i ens agrada igual    Cándida   BON PROFIT

1 comentari:

  1. estic molt pero q molt content de tindret al meu costat a la clase q sapiguis q em fas una gran ajuda de veritat estic super agrait amb tu sempre et vui tindre ben aprop oki reina?

    ResponElimina