ingredients
un pollo una ceba i una tomata
dos o tres alls una fulla de llorer
canyella al gust una copeta de conyac
sal i oli i aigua
Preparacio
amb una cassola de terre esposa el oli cuan esta calent se afeximdos o tres alls una fulla de llorer
canyella al gust una copeta de conyac
sal i oli i aigua
Preparacio
trosos de pollastre quan estan daurats se li afexim la ceba els alls la canyella el llorer quan està mig fet se li tira el conyac i un got d'aigua fins que estige fet.
PREPARACIO DELS BUNYOLS
PREPARACIO DELS BUNYOLS
poso a bullir tres patates quan estan cuites les va xafar amb una forquilla poso una gemma d'ou i una mica de mantega la clara la monto i reboso la patata amb
la clara a continuacio freixo els bunyols uns minuts abans de menjar .
Bon Profit . CANDIDA
Hola Candida : Ha mes de tenir una cuina molt bonica, i que et combina amb la bata que portes, el plat preparat es de una calitat excelent. SEGUR!! nyam, nyam
ResponEliminaFelicitats!! Cuinera-Informatica