Avui dia festiu de la verge maria e fet un àpat especial
pastissets de verdures especiades
Ingredients
per a 12 pasleiillos
350 g de pasta trencada
4 cullerades d'oli d'oliva
una ceba finament picada
3 grans d'all majados
200 g de carbassons a daus
1 pebrot vermell sense semillass
tallat a quadrets
1 vaset de salsa de tomàquet
1/2 cucheradita de comí mòlt
unes quantes gotes de tabasco
un ou
Preparacio'
prepari el farciment calent l'oli en una paella grandre
afegiu la ceba i l'all sofregeix a foc lent durant 5 minuts
fins que la ceba estigui tova i colorida.
agrege els carbassons i el pebrot vermell remenant
incorpori la salsa de tomàquet els comins el tabasco la sal
pebre al seu gust continue sofregint durant 4 minuts
retiri del foc i refredi 10 munutos.
Calent el forn a 180
Estiri la pasta enfarinada fins a deixar molt fina i talli
molt fina 12 cercles amb un motlle
Utelice cercles més grans per folrar
Divideixi el farciment entre els motlles folrats
Unti les vores de la resta del cercle de la pasta amb aigua
i posar-sobre moldecitos ja rellenos.Presione les vores
deles tapes per sellarllos i pinchelas per sobre.
Pinti la coberta de cada pastisset amb ou batut
per envernissar i fornegeu durant 30 minuts fins que estiguin daurats. Serviu freds o calents.
Espero que hos Agradi Bon Profit CANDIDA
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada