ingredients
Per a 4 persones
1 llobarro fresca1, 5kg
un grapat de fulles de fonoll fresc
finnamente picades
1/2 bulb de fonoll-d'un 1/50g
finament picat sal i pebre negre
1 ceba picada 2 pastanagues picades
2 llimones pelades a rodanxes
1 vaset de vermut sec
2 cucheradas d'oli
Ramets de fonoll per adornar.
Preparació.
Calent el forn 240
mescle la meitat de les fulles de fonoll
picades amb el bulb de fonoll,
picat i zasone amb sal i pebre
ha seu gust,
Ompli el peix amb aquesta mescla.
doble un tros de paper d'alumini
per la meitat per aconseguir un rectangle
2 vegades més llarg i 3 mes ample que el llobarro
Empolvoreu totes les verdures sobre el llit
d'alumini.
col · loqueu el peix sobre el llit de verdures
disposi les rodanxes de llimona sobre del peix.
riege el peix amb el vermut i oli.
tanqui els estremos del paper.
col · loqueu el peix en una safata de forn
durant 10 minuts.
per servir-adornalo amb fonoll
Espero que els agradi i Bon Profit.
Candia Felicitats a totes les Maries-
Traductor de Google para empresas:Google Translator ToolkitTraductor de sitios webGlobal M
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada