La Candida

La Candida

divendres, 18 d’octubre del 2013

COSTELLA DE PORC AMB CASTANYES

Plat tipic de cuina catalana de tardor es un plat adecuat per aquestes dates

INGREDIENTS
6 costelles d' porc
2 grans de all
1 cebe picade finament
1 porro picat ben fi
1 pastanage picada
1 tomaquet madur rallat
250 grams d' castaneyes fresques pelades
oli d' olive
1 litre de brou d'( carn videlle o porc)
aigua.
15 avellanes o ametlles torrades
1 marie Sal i pebre.

ELABORACIO
pelar les castanyes feu bullir aigua
escaldeu les castanyes
i pele-les castanyes
Salpebreu les costelles i enrossiu-les
en una cassola amb oli
Reserveu-les a part.
a la mateixa cassola feu un sofregit amb tots
els ingredients d' verdures i els alls
cuan estigui mig cuit afeguiu el tomaquet
ideixeu-ho coure fins que estigui ben confitat.
tritureu-ho tot el brou i poseu tot damunt les costelles
si el brou no cubreix les costelles afeguiu una mica d' aigua
Deixeu coure fins que la carn estigue ben tova.
afexiu les castaneyes.
Feu una picada amb les ametlles un gra d' all i la galeta i afegui-ho
a la cassole remeneu -ho 5 minuts  apagueu el foc i deixeu -ho reposar una estona
Abans de sevir...

BON PROFIT    .   CANDIDA  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada