La Candida

La Candida

dijous, 31 d’octubre del 2013

Magdalenes de carabassa panetllets i castanyes

Avui es dia de panetllets pero yo efet magdalenes de carabassa ens an agradad molt espero que tambe uns agraden a vos-altres.

INGREDIENTS
3 ous 250 sucre
3 culleradetes de sucre avainillat
60 gras d' oli d' oliva
250 gras de carabassa bollida
200 gras de farina de forca
1 sobre d' llevat
Motlles d' papers per -a magdalenes

ELABORACIO
bateu els ous amb el sucre i el sucre de vainillat
de 3 o4 minuts fins que estigen ben batuts.
Afegim l' oli poc a poc anem batent
incorparem-hi la carabassa xafada amb una forquilla
Bateu-ho tot poseu la farina amb el llevat.
remeneu fins que S 'incorpore tota la farina no mes.
posseu -ho en motlles d' magdalenes d' papers.
recomano pasar-los dins de motlles o flameres pugen millor
cou-les al forn a 180 duran uns 20 minuts vigileu que no es cremin.

Amb aquestes quantitats en Surten 15 magdalenes grosses.

Bona Castanyada    I     BON PROFIT



         CANDIDA








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada