100gramos de farina
3 ous
25 grams de mantega
1/4 litre d'aigua
1 pell de Llimona
sucre oli sal
opcional canyella i anis
posar en un cassó aigua afexir la pell de la llimona la mantega i la sal.
col · locar el cassó al foc quan comença a bullir tirarem la
farina de cop amb el foc baixat remobent tot plegat.
pujarem el foc i continuarem la cooccion
fins que la pasta se separa de les parets del cassó.
esperant que la pasta és refredi.
afegirem els ous batudos d'un en un
sense deixar de remenar fins que la massa estigui ben batuda.
fregirem els bunyuelos en una paella amb l'oli ben calent. fins que estiguin daurats ells mateixos donaran la volta.
retirem els bunyols sobre un plat amb paper de cuina.
només ens queda empolvorar amb sucre i canyella.
al gust de cadascú.
es poden omplir al gust de cadascú.
ESPERO QUE ELS AGRADEN CANDIDA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada