La Candida

La Candida

dissabte, 13 de desembre del 2014

dinar de nadal Bones Festes de Nadal i Felic Any Nou

jarret de vedella al forn

ingredients

1,3kg de jarret de vedella tallat en quatre trossos,
Cadascun lligat per separat 4 trossos d'os d 'moll.
1cebe 2 tomàquets 1 pebrot 1 Cap d 'alls
1 manat d 'Herbes 2 dl d' vi blanc sal i pebre
GUARNICIÓ.
2 pomes tallades a Trossos 8 prunes
25 gr d 'Pinyons oli dl de 0.5dl dè brandi 50 gr de sucre.
Temps de realització. 1 hora i 50 minuts
.
preparació

bullir  els Ossos de tuetano UNS 20 minuts
A Una font fonda col·locar els jarrets
Amb Tots els Ingredients durante 30,minuts
afegir el brou dels Ossos cobrint la del fins Meitat
i coure-ho 1 hora a foc lent.
QUAN estiguin al punt Deixar Refredar i retirar el fil de lligar.
Passar la salsa Pel xinès i agregar-la al jarret.
A  PART A Una paella fregir les pomes i les prunes i Els pinyons.
afegir el sucre i flamejar amb el brandi.I a la  taula
.Espero Que hos Agradi.Aquet plat es molt Bo.
....
. ..Aquet dia tan Especial que no faltin els Turrons  i neules i sobre tot el  Cava..
 Bon   Profit...     càndida.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada