jarret de vedella al forn
ingredients
1,3kg de jarret de vedella tallat en quatre trossos,
Cadascun lligat per separat 4 trossos d'os d 'moll.
1cebe 2 tomàquets 1 pebrot 1 Cap d 'alls
1 manat d 'Herbes 2 dl d' vi blanc sal i pebre
GUARNICIÓ.
2 pomes tallades a Trossos 8 prunes
25 gr d 'Pinyons oli dl de 0.5dl dè brandi 50 gr de sucre.
Temps de realització. 1 hora i 50 minuts
.
preparació
bullir els Ossos de tuetano UNS 20 minuts
A Una font fonda col·locar els jarrets
Amb Tots els Ingredients durante 30,minuts
afegir el brou dels Ossos cobrint la del fins Meitat
i coure-ho 1 hora a foc lent.
QUAN estiguin al punt Deixar Refredar i retirar el fil de lligar.
Passar la salsa Pel xinès i agregar-la al jarret.
A PART A Una paella fregir les pomes i les prunes i Els pinyons.
afegir el sucre i flamejar amb el brandi.I a la taula
.Espero Que hos Agradi.Aquet plat es molt Bo.
....
. ..Aquet dia tan Especial que no faltin els Turrons i neules i sobre tot el Cava..
Bon Profit... càndida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada