Ara Que s'han Acabat les festes
FAREM menjar vegeteria avui Per dinar Efet Menestra
de verdures i coliflos de colors
ingredients
200 gr de colibror blanca
200 gr coliflor amarrilla 200 gr coliflor morada
150 gr de tirabecs
1/2 ceba 1 all 1 patata
4 espàrrecs Verds 1 manat d'alls tendres
3 dl de brou de pollastre.
Oli d'oliva verge Sal i Pebre
preparació
Posar la coliflor al foc DURANT 8 minuts Fins Que quedi al dente. Reservar.
picar l'all i la ceba pelar i tallar a daus Mitjans la patata
Posar A Una cassola 5 cucheradas de
oli l'all i la ceba picats
QUAN la ceba this transparent Anadir 3 dl de brou de
pollastre i la patata
10 Minuts Anadir la sal
Els Espàrrecs Verds 15 minuts Anadir els tirabecs
Els Alls i la coliflor Deixar 5 minuts més al foc i Anul·lar.
aixafar la Verdura Fins reduir una Pols.
Una idea
si vol una textura cruixent
Prepara una vinagre
Que porti fruits secs
picats i Alina la minestra. Bon Profit...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada