La Candida

La Candida

divendres, 23 de gener del 2015

Segon plat Bacalla Daurat

Ingredients
:


1 llom de bacallà (450 -. 500 gr) en el seu punt de sal
1 patata gran o 2 Normals
4 ous M de classe 0
15 o 20 Olives negres
3 branques de julivert fresc
1 gra d'all
Oli d'oliva verge extra
Pebre negre mòlida
Sal.

Elaboració
:
Hi ha qui compren les patates palles de borsa, Però si voleu el Obtenir el gust Autèntic del bacallà daurat, teniu Que Fer les patates Vosaltres Mateixos. Això Pará, talleu les patates bany Fines rodanxes, i Les rodanxes a tires.
En paella 1, Comencem sofregint el gra d'all molt picat amb oli d'oliva. DESPRÉS, afegim oli i fregim Més les patates amb paciència, Fins que quedin ben daurades. Reservem les patate al plat amb paper absorbent .
A part, traiem la pell i esmicolem el bacallà al punt de sal amb les mans, Eliminant les espines Possibles Que Ens trobem. Una Vegada esqueixat, el saltegem a la paella on prèviament HEM daurat les patates, Fins Que Estigui Perfectament Fet.
De Mentrestant, Piquem el julivert i tallem les olives a rodanxes.
Una Vegada Fet el bacallà, afegim de nou les patates a la paella, rectifiquem de sal i pebre i Barregem bé. Tirem TAMBÉ L'Julivert fresc picat i Les olives.
Batem els ous 4, i fora de foc, Aprofitant la Calor dels Propis Ingredients, els afegim al bacallà daurat. Remenem DURANT UNS Segons (és molt Important Que L'ou no Arribi a quallar) Servim i El bacallà ben calent.
Preparació: 20 minuts     Bon profi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada