per exemple carxofes, pessols , faves, estirabecs
200 gr pesls desgranats
1 kilo de carxofes
150 gr d' d' cansala 150 gr d'llard
4 tomates 1 cebe farigola llorer orenga
1 rameta d' canella menta i 1 clau sal i pebre
1 copeta d' aiguardent.
Elaboracio
´tallarem la cansalada a trossets en una cassola
de terra amb el llard
hi afegirem la ceba ben picada tot junt
a part pelarem i picarem els tomaquets
partirem les carxofes en cuatre parts
ho tirarem a la cassola junt amb els pessols
amb totes les , herbes i aiguardent,
ho remellaren amb aigua o brou si en tenim)
posarem la sal i el pebre
A continuacio, ho cubrirem tot amb paper d' estrassa
i taparem la cassola ho dexarem coure a poc a poc
ho podem servir ala mateixa cassola despres d' traure'n les herbes.
per que tingue mes gust el plat hi podem afexir uns alls tendres crus,
barrejats a trossos, amb els altres ingredients,
aixo ba al guts d' cada-cu .
BON PROFIT.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada