Crema de xampinyons.
.
Ingredients
500 g de xampinyons frescos 2 manats d'alls tendres
1 litre de brou 2 dl de crema de llet fresca
2 cucheradas de farina de maizena oli i sal.
preparació
Netejar els xampinyons I trossejar-los.
Pelar els alls i tallar-los a Trossos.
Reogar amb oli els alls i els xampinyons Reservar
Diluir la farina en Una mica de brou fred
incorporar la mescla a la resta de caldo.Posar al
Foc I Quan this calent, Anadir els xampinyons i Els alls. Tritureu Salpebrar al gust Anadir la llet removent
SERVIR calent, acompanyat de UNS trossets de pa fregit
.
segon plat
guatlles amb salsa
ingredients
6 guatlles 1 Ceba 1 gra d'all pebre vermell sal
vinagre ,2 dl de brou 400 g de pastanaga 400 d 'Pèsols . Temps de realització 1 hora i 20 minuts..
preparació
Netejar les guatlles salpebra per Dins per Fora .
En Una cassola amb oli ofegar la ceba l'all Una mica de julivert tot molt picadet.
posa les guatlles a la cassola Donar-li Unes voltes parà- que es Doren.
Escampar-Una mica de pebre vermell i Un rajolí de vinagre
ofegant i regar amb el brou Deixar coure uns 45 minuts
Servir acompanyades Amb Els pèsols i Les Pastanagues, bullits. Bon Profit.
Quina casualitat! Un día a la semana del crema de xampinyons, però amb una variant: enlloc d'alla hi fico cebes.
ResponEliminaUn día d'aquests intentaré fer les guatlles.