Ingredients
1 mata de escarola

200 gr de nous pelades
200gr de formache de cabra
100gr de panses
100 gr de prunes.
per la vinagreta
6 ametlles torrades
4 alls 1 maria o carquinyoli
1 filet d' anxova
1 pessic de pebre negre i pebre roig
un tomata escalivada
1 pessic de sal i un de sucre
una tasseta d' oli,
vinagre al guts
tots els ingredients es trituren amb el minipimer,
i es barreng amb la escarola amb tots els ingredients

per 4 persones
1 tall rodor
1 cabessa de alls
1ceba grosa
1 fulle de llorer1tomata
1 copa de vi sal i pebre al guts
preparacio
es possa amb una cassola de fag amb oli.bastan oli
es deixeaben dorat cuan esta dorat se afegeix
els alls la ceba el la tomata i el llorer
es deixe coure un bon rato i posseu el vi.
la sal i aigua es tapa i es deixa coure amb foc lent
cuan esta cuit se apaga el foc .
si es fa el dia anterior resulte mes bo
es pot acompayar amb pure de patata ami me agrada molt
de aquesta manera ,, tambe amb amb bolets, al guts de cadascu
.
Bon profit .
Avui es un Bon dia per compartir els teus sentiments de felicitat amb
els que te envolten Bon Any 2017per totom..
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada