Avui per dinar efet pure i de segon garetes de porc
ingredients
600 grams de carbassa a daus grossos
2 porros a talls amples
4 patatas talladas a daus grossos
Aigua sal i oli i 2 caserios
.Elaboració
posa el olla amb aigua .
quan comenci a bullir tirar
totes les verdures
quan estigue cuit es triture amb els caserios
segon plat.
quan estigue cuit es triture amb els caserios
segon plat.
Ingredients
4Braons de porc petits
1 Tomàquet
1 Pastanaga
1 Ceba petita
1 Cabeça d'alls
1 Fulla de llorer
1 pot d' bolets
Brandi
1 Got d'aigua
Sali i oli d'oliva
PER LA SALSA
1/2 got d' vi ranci
1 cullerada d' maicena
1 cullerada d' concentrat d' brou
1 pot de bolets variats
1/2 got d' aigua
Elaboracio
Escalfem el forn a 220 graus i hi Posem a els braons junt amb Tots els ingredients (els verdures tallades petites i a els alls sencers) i ho tapem amb paper d'alumini, deixant-ho unes 2 hores.Uns 30 minuts, Abans de treure'ls del forn, retirem el paper d'alumini perque s'enrosseixin.
Comprovem si ja són tous i si cal a els Deixem 01:00 estoneta més.
De la salsa:
Per Fer la salsa, traiem l'oli sobrant i amb la mateixa Platera la Posem sobre a els fogons i ho regem amb vi ranci deixant-ho Reduir, a la vegada que desengreixem tota la Platera. A continuació, Hi afegim el brou i ho colem en un Altre recipient. AQUEST l'Posem a bullir amb la cullerada de concentrat de bou, i hi afegim a els bolets que Abans haurem saltejat en una paella. Per espessir la salsa, desfem 1 culleradeta de Maizena i li afegim.
Deixem que bulli tot junt Fins que espesseixi.
Un cop feta la salsa l'afegim con los braons i ho Deixem 4 o 5 minuts més Abans de servir-ho
BON PROFIT
BOe bou estgue bullit triturar amb els caser
4Braons de porc petits
1 Tomàquet
1 Pastanaga
1 Ceba petita
1 Cabeça d'alls
1 Fulla de llorer
1 pot d' bolets
Brandi
1 Got d'aigua
Sali i oli d'oliva
PER LA SALSA
1/2 got d' vi ranci
1 cullerada d' maicena
1 cullerada d' concentrat d' brou
1 pot de bolets variats
1/2 got d' aigua
Elaboracio
Escalfem el forn a 220 graus i hi Posem a els braons junt amb Tots els ingredients (els verdures tallades petites i a els alls sencers) i ho tapem amb paper d'alumini, deixant-ho unes 2 hores.Uns 30 minuts, Abans de treure'ls del forn, retirem el paper d'alumini perque s'enrosseixin.
Comprovem si ja són tous i si cal a els Deixem 01:00 estoneta més.
De la salsa:
Per Fer la salsa, traiem l'oli sobrant i amb la mateixa Platera la Posem sobre a els fogons i ho regem amb vi ranci deixant-ho Reduir, a la vegada que desengreixem tota la Platera. A continuació, Hi afegim el brou i ho colem en un Altre recipient. AQUEST l'Posem a bullir amb la cullerada de concentrat de bou, i hi afegim a els bolets que Abans haurem saltejat en una paella. Per espessir la salsa, desfem 1 culleradeta de Maizena i li afegim.
Deixem que bulli tot junt Fins que espesseixi.
Un cop feta la salsa l'afegim con los braons i ho Deixem 4 o 5 minuts més Abans de servir-ho
BON PROFIT
BOe bou estgue bullit triturar amb els caser
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada