INGREDIENTS
500 g de cigrons 1 sípia gran
2 tomàquets madurs 1 ceba 2 grans d'all
1 culleradeta de pebre dolç 1 fulla de llorer
PREPARACIO
tritura els tomàquets pela la ceba i els alls pica'ls finament
Sofregit a foc lent en una cassola amb una mica d'oli fins que estiguin daurats. Empolvora el pimenton.y tuestalos uns segons, remenant.
Afegeix el tomàquet i una mica de sal ofega-ho fins que redueixi.
talla la cipia a trossos no molt grans i incorporar a la cassola juntament amb la salsa ofegar la sípia durant 5 minuts.Afegeix els cigrons aboca el brou de peix 2 gots i afegeix el llorer.Cou a foc lent durant 1 hora fins que els cigrons estigen tous.
....INGREDIENTS
2kg de musclos 1 ceba 1 tomàquet 2 grans d'all
1 fulla de llorer 1 copa de vi blanc 2 culleradetes de pebre roig dolç
1 cullerada de farina de blat de moro 1 branca de julivert oli sal i pebre.
PREPARACIO
neteja els musclos, col·loca'ls en una cassola, Tapa'ls
i escalfa 5 -6 minuts sacsejant perquè els musclos s'obrin.
Retira'ls i cola el suc.
pica la ceba i els alls sofregits en una cassola
amb oli i afegeix el pebre i el tomàquet.
Ofega 5-8 minuts i salpebra
Empolvora la farina i remou. Afegeix el pebre roig.
i tuestalo uns segons remenant sense parar.
Abocar el vi i un got del suc dels musclos
afegeix el llorer i coure 10 minuts a foc suau perquè espesseixi la salsa.
Incorpora els musclos a la cassola i deixa coure tapats
durant 5-8 minuts més serveix-los calents empolvorats
amb julivert picat. BON PROFIT
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada