Ingredients
espárrecs albergina pastanaga
ceba cárbasso plátan
carxofes. i gambas..
Elaboració
Rentem tota la verdura i la tallem a bastonets de la mateixa mida (l'albergínia, el carbassó cebe
plátan carxofes pastanages
Per fer la massa de la tempura, Incorporem els 140gr. de farina preparada de tempura i barregem una mica. Anem afegint aigua molt gelada (aprox. 250 ml. Però la que admeti) i barrejant tot fins aconseguir una textura semblant a la crema (ni molt densa ni molt líquida). Afegim sal al gust i barregem bé.
Escalfem l'oli en una paella o cassó aproximadament a 170ºC. Hem de controlar bé la temperatura perquè no pugi dels 180ºC ni baixi dels 170ª perquè no es cremi ni quedi molt greixosa.
Anem mullant la verdura a la massa de la tempura amb l'ajuda d' una forquilla (preferiblement d'una en una peça) i la fregim durant dos o tres minuts fins que comenci a agafar un color daurat.
Posem la verdura en un plat amb paper absorbent perquè escorri l'excés d'oli.
Servim la tempura acompanyada d' gambes pelades. i salse de soja. BON PROFIT.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada