ingredients
4 cebes
2 cullerades de farina
1 de brou de carn
1 got petit de vi blanc
1 branca d'romero
4 llesces de pa del dia abans
1 fulla de llorer
4 rodanxes de formatge de cabra de rulo
oli d'oliva sal 30 g de mantega
PELA les cebes i talla-les a rodanxes finesEscalfa l'oli en una cassola, afegeix la ceba sofregeix durant 30 minuts, a foc lent fins que estigui tova afegeix el vi puja el foc i deixa que redueixi incorpora la farina i la mantega remou i deixa coure 2 minuts.Aboca el brou el romaní el llorer sal i porta a ebullició.Preescalfa el forn a 180.Torra les rabanadas de pa.Reparteix la sopa en quatre recipients aptes per al forn.Distribuix a sobre una torrada i una rodanxa de formatge gratina al fonr.
Retira i serveix molt calent.
ingredients
4 lloms de bacallà
2 cebes 2 patates
1 tros de carbassa julivert
200 g de mongetes verdes
3 nyores 2 fulles de llorer
Oli d'oliva, sal
PREPARACIÖ
.
Pela les cebes i talla-les per la meitat pela les patates i la carbassa i trosseja ambas.Despunta les mongetes i renta-les obre les nyores per la meitat i retira les llavor1pica el julivert.Posa una olla al foc amb aigua la ceba les nyores el llorer sal i un rajolí d'oli.Coure uns 20 minuts a foc lent.Añade les patates la carabassa i les mongetes i prossegueix la cocció 15 minuts més incorpora el bacallà i cou 5 minuts.Serveix empolvorat amb julivert. BON PROFIT.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada