La Candida
diumenge, 23 de setembre del 2018
Risotto de Ceps Al cava
Ingredients
300 gr de arros
100 gr de bolets
10 gr de trufa
250 ml de cava
2 cebes
80 gr de formatxe
1 l de brou
Sal Prebre Oli
preparacio
Deixa els bolets en remull en aigua caliente15 min,
Escorre reservant l'aigua i trosseja les mes grans,
neteja les cebes tendres i pica-,
Ofega 4 min en una cassola amb oli,
afegeix els bolets i sofrie 2 minuts,
Incorpora l'arròs tuestalo i ruixa'l amb el cava,
Deixa'l evaporar aboca l'aigua dels bolets i un cucharon de brou,
Salpebra i deixa coure, sense deixar de remenar,
i afegint més brou segons es vagi evaporant.
Quan L'Arròs aquest en el seu punt una mica dur al centre,
Retira del foc i afegeix el formatge,
Remou uns intantes i deixa reposar 1 min.
Serveix-ho amb la tòfona tallada a rodanxes fines.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada