La Candida

La Candida

diumenge, 23 de setembre del 2018

Risotto de Ceps Al cava


Ingredients
300 gr de arros
100 gr de bolets
10 gr de trufa
250 ml de cava
2 cebes
80 gr de formatxe
1 l de brou
Sal Prebre Oli
                                                                                                                                                                                                                             preparacio

Deixa els bolets en remull en aigua caliente15 min,
Escorre reservant l'aigua i trosseja les mes grans,
neteja les cebes tendres i pica-,
Ofega 4 min en una cassola amb oli,
afegeix els bolets i sofrie 2 minuts,
Incorpora l'arròs tuestalo i ruixa'l amb el cava,
Deixa'l evaporar aboca l'aigua dels bolets i un cucharon de brou,
Salpebra i deixa coure, sense deixar de remenar,
i afegint més brou segons es vagi evaporant.
Quan L'Arròs aquest en el seu punt una mica dur al centre,
Retira del foc i afegeix el formatge,
Remou uns intantes i deixa reposar 1 min.
Serveix-ho amb la tòfona tallada a rodanxes fines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada