La Candida

La Candida

dissabte, 1 de setembre del 2018

Primer plat crema de tomaquet Segon plat Xai al vi negre

S'han acabat les vacances és el moment de tornar a l'escola
per això i preparat aquet  plat d'estiu espero que us agradi

ingrediens

1 kg de tomàquets madurs
1puerro mitjà
1 patata mitjana
50 g d'arròs 50 gr de mantequilla
2 dl crema de llet 2 rovells d'ou

Preparacio

 Escaldar els tomàquets pelar-los llevar les llavors
rentar i tallar el porro
posar la mantega en un cassó fondre reogar el porro
pelar la patata tallar a trosos .Reogar amb el porro.
Afegir la tomaquet el 'arròs la sal el sucre .Cubrir amb aigua.
i coure a foc lent durant 25 minuts.
Passar per la batedora,
tornar al foc i afegir la crema de llet el pebre.

ingredients

1 kg de xai 100 gr de cansalada,
200 g de cebes tendres 200 gr de xampinyons
1/2  vas de vi negre 30 gr de farine 50gr de mantega de porc,
sal pebre llorer pebre roig i farigola.

Preparació

tallar la carn de xai a trossos
fondre la mantega en una cassola reogar la cansalada i reservar
.En el mateix greix reogar les cebes tendres
quan estiguin daurades afegir el xai,
incorporar les espècies juntament amb el vi,
tapar i coure molt a poc a poc.
Uns minuts abans d'acabar la cocció
afegir els xampinyons i la cansalada .    BON PROFIT.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada