per això i preparat aquet plat d'estiu espero que us agradi
1 kg de tomàquets madurs
1puerro mitjà
1 patata mitjana
50 g d'arròs 50 gr de mantequilla
2 dl crema de llet 2 rovells d'ou
Preparacio
Escaldar els tomàquets pelar-los llevar les llavors
rentar i tallar el porro
posar la mantega en un cassó fondre reogar el porro
pelar la patata tallar a trosos .Reogar amb el porro.
Afegir la tomaquet el 'arròs la sal el sucre .Cubrir amb aigua.
i coure a foc lent durant 25 minuts.
Passar per la batedora,
tornar al foc i afegir la crema de llet el pebre.
ingredients
1 kg de xai 100 gr de cansalada,
200 g de cebes tendres 200 gr de xampinyons
1/2 vas de vi negre 30 gr de farine 50gr de mantega de porc,
sal pebre llorer pebre roig i farigola.
Preparació
tallar la carn de xai a trossos
fondre la mantega en una cassola reogar la cansalada i reservar
.En el mateix greix reogar les cebes tendres
quan estiguin daurades afegir el xai,
incorporar les espècies juntament amb el vi,
tapar i coure molt a poc a poc.
Uns minuts abans d'acabar la cocció
afegir els xampinyons i la cansalada . BON PROFIT.
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada