La Candida

La Candida

dissabte, 11 de juliol del 2015

Carbassons Farcits 1 plat


Ingredients

para  4 persones
4 carbassons UNS 75 gr
Sal 25 gr de mantega
2 cebes picades Molt Grans
500gr de tomàquets pelats i picats
1 all picat
pebre negre
Per La salsa
50gr de mantega 40 de farina
1¡2 litre de llet 100 gr de formatge gruyere ratllat.

Preparació

escalfa el forn 190
tallar els carbassons per La Meitat al SENTIT de la seva longitud
poseu a bullir Una cassola d'aigua i Cogui els carbassons
Durant 5-10 minutos fins Que es Posin tendres
Escorri . Feu el farciment funda la mantega
A Una paella poseu la ceba sofregide uns minuts fins que s estovi
 Sofregeixi els tomàquets i l'all Fins Que es Espes Bastant.
Mentres Tant Feu la salsa, funda la mantega
A Una cassola empolvori la farina remogui Fins Que
tingui color dorat .A
boqui a poc a poc la llet remenant Fins que s'espesseixi.
Retira-la del foc tirar La Meitat del formatge Fins Que es funda
DESPRÉS Sasone amb sal i pebre al gusto tirar La Meitat de la salsa a l'una font refactaria posi els carbassons cap per amunt llenelos amb la mescla de tomàquet i esvaporee amb
El Que li quedi del formatge ratllat.
 poseu- los al forn  uns 45 minuts fins que estinguin daurats        
Serveixi a l'acte amb La Mateixa font.

ADVERTÈNCIA No Deixi Que s'estovin Perquè
de Ser així es desfaran al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada