La Candida
dissabte, 11 de juliol del 2015
Carbassons Farcits 1 plat
Ingredients
para 4 persones
4 carbassons UNS 75 gr
Sal 25 gr de mantega
2 cebes picades Molt Grans
500gr de tomàquets pelats i picats
1 all picat
pebre negre
Per La salsa
50gr de mantega 40 de farina
1¡2 litre de llet 100 gr de formatge gruyere ratllat.
Preparació
escalfa el forn 190
tallar els carbassons per La Meitat al SENTIT de la seva longitud
poseu a bullir Una cassola d'aigua i Cogui els carbassons
Durant 5-10 minutos fins Que es Posin tendres
Escorri . Feu el farciment funda la mantega
A Una paella poseu la ceba sofregide uns minuts fins que s estovi
Sofregeixi els tomàquets i l'all Fins Que es Espes Bastant.
Mentres Tant Feu la salsa, funda la mantega
A Una cassola empolvori la farina remogui Fins Que
tingui color dorat .A
boqui a poc a poc la llet remenant Fins que s'espesseixi.
Retira-la del foc tirar La Meitat del formatge Fins Que es funda
DESPRÉS Sasone amb sal i pebre al gusto tirar La Meitat de la salsa a l'una font refactaria posi els carbassons cap per amunt llenelos amb la mescla de tomàquet i esvaporee amb
El Que li quedi del formatge ratllat.
poseu- los al forn uns 45 minuts fins que estinguin daurats
Serveixi a l'acte amb La Mateixa font.
ADVERTÈNCIA No Deixi Que s'estovin Perquè
de Ser així es desfaran al forn.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada