La Candida

La Candida

dissabte, 20 de febrer del 2016

Monyetes Verdes estofades amb Pessols i Xampinyons

ingredients

600 gramos de Mongetes Verdes
600 gramos de xampinyons naturals LAMINATS
Resultado de imagen de platos de cocina judias verdes guisantes y champiñones
300 gramos de pèssols CONGELATS
Tres cullerots de sofrito de tomàquet
Oli d'oliva sal
Pebre Negre en Pols
Una fulle de llorer
Un raig de vi blanc
Una ceba picada
Tres alls xafats

elaboració

Primerament, En un Casso amb aigua i sal bullim les mongetess tallades a trossos  cuites al "dente" i les reservem.
Seguidament, fem amb el mateix els pèsols. Una part, En Una paella amb o, saltem els xampinyons salpebrats laminats, i quan  estig  mig cuits los reservem.
A continuació, En Una cassola de Terrissa am raig d'oliva, sofregim:la ceba picada, els alls xafats, La Fulla de llorer i el sofrito de tomàquet.
Quan tot plegat és fregit, afegim el vi blanc i Deixem Que redueixi.
Seguidament, afegim Una mica de Brou de bullir les mongetes, i Deixem Que arrenqui el bullir.
Tot seguit, afegim: les mongetes, els pèsols i els xampimyons, ho  l'remenem espátula de fusta, corregim de sal i Deixem Que Cogui tot plegat uns quinze minuts més, i JA ho Tindrem llest por treure  a la taula en la mateixa cassola . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada