La Candida

La Candida

dissabte, 26 de maig del 2018

PRIMER PLAT MILFULLES DE PATATA I CARABASSO SEGON PLAT CONILL AMB ESCABETX I CEBETES PETITES

ingredients

  primer plat milfulls de patate i carbasso 
per a 4 persones
4 patates mitjanes
1 carbassó
12 tomàquets cherry
oli farigola, sal, pebre

preparació

pela les patates, renta
talla-les a rodajas finas i salpimientalas.
Talla el carbassó a rodanxes una mica més gruixudes.
Empolvora -les amb sal i deixa'ls en un escorredor una estona.
unta amb oli un motlle i alterna
capes de patate i carbassó regant cadascuna amb oli,
empolvora. amb farigola pinta la superfície amb oli
i al forn a gratinar a 180..
renta els tomàquets tallar-los en rodanxes, aliñalos amb sal farigola oli
Serveix-los acompanyant el milfulls de verdures.

Segon plat conill amb escabetx
.
INGREDIENTS

conill amb escabetx
1 conill a trossos
12 cebetes 8 grans d'all.
Oli d'oliva,
1 cucherada de pimemton dolça
1 fulla de llorer,
1vaso de vi blanc
1 got de vinagre de xerès,
pebre
sal

PREPARACIO

.pela les cebetes renta les dents d'all i el conill trossejat,
salpebra el conill escalfa una cassola amb oli i daurar el conill,
afegeix les cebetes i els alls i acaba de daurar el conill,
afegeix el llorer s'empolvora amb el pimemton dolç,
aboca el vi i el vinagre i deixa coure uns 10 minuts,
prossegueix la cocció uns minuts mes fins que la carn aquest tendra.

Els escabetxos estan mes saborosos si es preparen el dia abans.   BON PROFIT..


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada