1 manat d'espàrrecs verds
350 g de pasta curta
4 talls fins de pernil
20 g d'ametlles
1 gra d'all julivert picat
Oli d'oliva sal
preparacio
cou la pasta en abundant aigua salada
el temps que indiqui el frabricante perquè quedi al dente.
Escorre amb aigua freda.Netejar els espàrrecs i renteu-los.
Saltar-los 2 minuts amb una mica de oli .Pela l'all picat amb les ametlles
Remou amb la pasta i els espàrrecs amb el pernil i el julivert i serveix
ingredients
2 filets de porc
2 cebes 2 grans d'all
2 culleretes de canyella en pols
oli 1 got de brou de verdura
sal pebre 1 fulla de llorer
40 g d'ametlles i julivert
preparacio
Dora els solmillos sencers per tots els costats
en oli quan estiguin daurats retirar-salpreba.
Ofegar la ceba en el mateix oli del solomillo12 mn.
Afegeix els alls la canyella el llorer les ametlles picades
1 branca de julivert picada.Salpreba remou i prossegueix la
cocció 5 minuts més.
Disposa els filets en una font refractària.
Afegeix la ceba i aboca el brou .Asalos 20 mn a 180.
Tallar-los a rodanxes gruixudes i serveix-los amb la salsa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada