La Candida

La Candida

diumenge, 8 de maig del 2011

Postres Maduixes Amb Vinagre I Menta Fresca

Ingredients:

- Maduixes
- Vinagre de vi normal , millor rosat o negre que blanc, perquè deixa el suc més fosc.
- Sucre y3 fulles de menta.

Preparació:

1- Talleu cada maduixa en dos-tres trossos i les poseu en un plat fondo. Unes deu grosses per cada plat fondo.
2- Tireu per sobre de les maduixes un parell de cullerades soperes de vinagre.
3- Empolseu les maduixes amb dos- tres cullerades de sucre i a la nevera.
4- Deixeu reposar 12 hores o tota la nit, si les voleu més fetes i dolces o de bon matí al migdia, unes 6 hores, si us agraden més acides.

8 comentaris:

  1. bonissim!!!!! em recorda altres temps.era la preparacio de maduixes preferida de la meva mare.

    ResponElimina
  2. LES MADUIXES , SON BONES SI SON MOLT MADURES,
    I VEN AMANIDES..

    ResponElimina
  3. candida ,me agradaria que me les feses provar

    ResponElimina
  4. Segur que deuen de estar molt bones.
    La propera cel·lebració que fem aqui al TELECENTRE les podriem tasta.

    ResponElimina
  5. Ricard tenies rao que faltave la menta

    ResponElimina
  6. Molt bé Candida, les maduixes estaven molt bones, a veure si publiques la foto que ens varem fer al Telecentre fent el tastet

    ResponElimina
  7. les maduixes amb vinagre son bones però son millor amb moscatell

    ResponElimina