Ingredients:
- Maduixes
- Vinagre de vi normal , millor rosat o negre que blanc, perquè deixa el suc més fosc.
- Sucre y3 fulles de menta.
Preparació:
1- Talleu cada maduixa en dos-tres trossos i les poseu en un plat fondo. Unes deu grosses per cada plat fondo.
2- Tireu per sobre de les maduixes un parell de cullerades soperes de vinagre.
3- Empolseu les maduixes amb dos- tres cullerades de sucre i a la nevera.
4- Deixeu reposar 12 hores o tota la nit, si les voleu més fetes i dolces o de bon matí al migdia, unes 6 hores, si us agraden més acides.
bonissim!!!!! em recorda altres temps.era la preparacio de maduixes preferida de la meva mare.
ResponEliminaLES MADUIXES , SON BONES SI SON MOLT MADURES,
ResponEliminaI VEN AMANIDES..
candida ,me agradaria que me les feses provar
ResponEliminaI la menta on és??
ResponEliminaSegur que deuen de estar molt bones.
ResponEliminaLa propera cel·lebració que fem aqui al TELECENTRE les podriem tasta.
Ricard tenies rao que faltave la menta
ResponEliminaMolt bé Candida, les maduixes estaven molt bones, a veure si publiques la foto que ens varem fer al Telecentre fent el tastet
ResponEliminales maduixes amb vinagre son bones però son millor amb moscatell
ResponElimina