La Candida

La Candida

diumenge, 8 de maig del 2011

Segon Plat Conill a la Mostassa

Per fer aquest Plat necessitem
un conill tallat a troçets i net
moutarde de Dijon
crema de llet
1 fulla de llaurer

I per acompanyar, patates bullides, tallades finament amb pebre molta per sobre
1 fulla de julivert fresc per decorar

Primer de tot, s'ha de netejar el conill. El sequem amb paper de cuina i l'embatumem amb la mostassa. En una caçola i oli ben calent, el fem daurar banda i banda. Només ens queda afegir la crema de llet (que el recobreixi tot) i una fulla de llaurer.

A foc lent, la salsa s'ha de reduir i espessir. El conill s'ha de coure poc a poc, fent xup xup. A mi, com estona ho tenim al foc, més m'agrada. Treure la fulla de llaurer i decorar amb unes fulletes de julivert fresc. BON APPETIT!

1 comentari:

  1. Elaboració perfecta, amb plats com aquet, i altres receptes del teu repartori, t'has
    guanyat, (per mi) el titol de...

    CUINERA MAJOR DEL TELECENTRE

    P.D. I per mots anys ¡¡¡

    ResponElimina